CNC kantbank operator(s)

Stellenbeschreibung

Voor een klant die toeleverancier is voor o.a. plaatwerk-, constructiedelen en machineframes. Door de combinatie van lasersnijden (buis en plaat), kanten, walsen, boren, tappen en lassen kunnen wij in eigen huis complete producten fabriceren. Ons geavanceerde machinepark en onze ervaren medewerkers zorgen voor een probleemloze fabricage waarbij levertijd en kwaliteit voorop staan!

 

Aktivitaten

Als kanter werk je aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan één van onze SAFAN CNC kantbanken. Dat wil zeggen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen, programmeren en bedienen van de kantbank voor diverse producten. Ook behoort nacontrole van het geproduceerde product op maatvoering en het treffen van de juiste correctieve acties bij afwijkingen tot dit takenpakket. Ben jij de zelfstandige, collegiale en flexibele collega die wij zoeken?

Job-Anforderungen

Je kunt zelfstandig een CNC kantbank programmeren, instellen en bedienen (pré)

Relevante werkervaring met het kunnen meten en lezen vanaf de tekening

Technische opleiding LBO- of MBO niveau Werktuigbouwkunde

Je hebt een gemotiveerde, flexibele en collegiale instelling

Basiskennis als gebruiker van ERP software

Je beschikt niet over een 9:00 – 17:00 mentaliteit

Je kunt zelfstandig werken 

Was bieten wir an?

Goede arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden in verantwoordelijkheden. Prettige werksfeer in een jong dynamisch team. Is dit nu wat voor jou? Solliciteer! 

Bewerben Sie sich für den Job: CNC kantbank operator(s)

Fügen Sie ein (zusätzliches) Zertifikat / Diplom