Werkvoorbereider Infra Assen

Functieomschrijving

Emtes zoekt een werkvoorbereider infrastructuur! Jij bent verantwoordelijk voor het berekenen van meer/minderwerk en assisteert bij het maken en indienen van afrekenstaten. Jij zult binnen de functie betrokken zijn bij verschillende projecten waarbij je verantwoording neemt voor de werkvoorbereiding. Van jou wordt verwacht om door middel van een gestructureerde werkwijze onderdelen van het project uit te voeren.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als werkvoorbereider infrastructuur bestaat uit verschillende onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en welke activiteiten hier bij horen. Het schriftelijk vastleggen en melden van afwijkingen op het gebied van planning, uitvoering en inkoop valt ook onder jouw takenpakket. Daarnaast ben je bezig met het digitale bijhouden van de uitvoeringsplanning i.s.m. de projectleider en uitvoerder. Hier overleg je ook mee en stem je jouw taken op af. Je zet de opgestelde meer-, minder-, start-, en werk gereedmeldingen door aan de opdrachtgever. Daarnaast ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor de voorbereiding en het bieden van ondersteuning bij projectinkopen en de onderaanneming.

Wat wordt er van je gevraagd?

Ben jij de persoon die Emtes zoekt als werkvoorbereider infrastructuur? Kijk naar de volgende criteria of jij aan de voorwaarden voldoet! 

  • Je bent in het bezit van minimaal MBO-opleiding in de richting Civiele/Energie;
  • Je beschikt over kennis van de ondergrondse infratechniek;
  • Bij voorkeur werkervaring als werkvoorbereider (twee tot vijf jaar)
  • Voldoende beheersing over de Nederlandse en Engelse taal;
  • Pré: Je beschikt over kennis en ervaring met AutoCad of een vergelijkbare applicatie;
  • Bij voorkeur twee tot vijf jaar werkervaring als werkvoorbereider;

Naast criteria met betrekking tot ervaring en kwalificaties wordt ook gekeken naar een aantal persoonlijke eigenschappen:

  • Je beschikt over een proactieve instelling;
  • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Ondernemersmentaliteit en gedrevenheid;
  • Oplossingsgerichte instelling en kostenbewustzijn.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt jou een uitdagende baan als werkvoorbereider infrastructuur. Emtes biedt ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagende vervolgopdrachten en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Werkvoorbereider Infra Assen

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe