Voorman piping vacature in de regio Rotterdam!

Functieomschrijving

Emtes zoekt een nieuwe voorman piping! Als voorman piping ben jij van nature een leider en stuur jij mensen aan wanneer nodig. Je stuurt medewerkers aan en werkt zelf mee bij de te verrichten werkzaamheden. Ben jij de persoon voor de functie? Lees snel verder!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als voorman piping voer jij verschillende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het invullen van dagrapporten en de werkverdeling opzetten voor het team. Het aanvragen van werkvergunningen en inmeten en handmatig maken van isometrics behoort ook tot jouw takenpakket. Andere werkzaamheden van jou als voorman piping zijn het signaleren en rapporteren van afwijken t.o.v. de tekening, het beheren van materiaal en materieel. Daarnaast verricht jij testactiviteiten tot een bepaalde drukmeting en geef jij hier ook de leiding over.

Wat wordt er van je gevraagd?

Bij de werving van een voorman piping wordt gekeken naar een aantal criteria, kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig VVL-H of BVL certificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig WFPR certificaat;
  • Je hebt (bij voorkeur) vijf jaar ervaring als voorman piping;
  • Je beschikt over de capaciteit isometrische tekeningen te lezen;
  • Je bent bereid BHV te volgen (pré)
  • Je kunt zelfstandig aan het werk en hebt de vaardigheid om leiding te kunnen geven.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt persoonlijke ontwikkeling en markconforme arbeidsvoorwaarden. Emtes is een bedrijf waarin gewerkt wordt binnen een informele werksfeer, werkzaamheden worden voornamelijk in het westen uitgevoerd. Dit kan echter ook uitgevoerd worden op andere plekken in Nederland. Ben jij geinteresseerd? Solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Voorman piping vacature in de regio Rotterdam!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe