Grondwerker/Vijzelaar Utrecht

Functieomschrijving

Emtes heeft meerdere vacatures voor grondwerkers in de regio Utrecht. Ben jij de persoon die Emtes zoekt? Als grondwerker/vijzelaar ben jij de persoon die eenvoudige handmatige graaf-en buizenleggers, chauffeurs en machinisten van een mobiele kraan voorziet. Kom jij het team versterken?


Wat zijn je werkzaamheden?

Als grondwerker/vijzelaar zijn je dagen divers en het werk afwisselend. Tot jouw taken horen het verrichten van sloopwerkzaamheden en het graven en dichten van putten waarbij machines niet kunnen komen. Daarnaast hou jij je bezig met asfalteerwerk tankfundaties en eenvoudige werkzaamheden zoals de aanleg van kabels en buizen bij tankbouw en bodemsanering. Het uitvoeren van civiele werkzaamheden aan tank fundaties hoort ook tot jouw diverse takenpakket.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt of sollicitanten aan het volgende profiel voldoen;

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-1 E-018 certificaat;
  • Je beschikt over een rijbewijs (B) en de mogelijkheid tot eigen vervoer;
  • Je levert goed werk af, zowel binnen een team als zelfstandig;
  • Je hebt geen problemen met werken op projectbasis op verschillende plekken in Nederland en bent flexibel ingesteld;
  • Je bent enthousiast, een aanpakker en betrouwbaar;

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt een baan in een dynamisch, jong bedrijf waarbij jij uitdagend werk krijgt aangeboden. Emtes is een professioneel bedrijf die marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb jij interesse en ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Grondwerker/Vijzelaar Utrecht

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe