Voorman piping regio Assen gezocht!

Functieomschrijving

Emtes is op zoek naar een nieuwe voorman piping. In deze functie stuur je medewerkers aan en werk je zelf mee aan de te verrichten werkzaamheden die hierbij komen kijken. Jij bent een natuurlijke leider die zelfstandig werkt en mensen kan aansturen. Ben jij de persoon die Emtes zoekt? Lees snel verder.


Wat zijn je werkzaamheden?

Als voorman piping bij Emtes voer je verschillende werkzaamheden uit. Het invullen van dagrapporten en het opzetten van een duidelijke werkverdeling hoort bij je dagelijkse gang van zaken. Daarnaast vraag je werkvergunningen aan en signaleer en rapporteer jij afwijkingen t.o.v. de tekeningen. Het inmeten en handmatig maken van isometrics is voor jouw geen probleem. Tot jouw takenpakket hoort naast deze werkzaamheden ook het verrichten van- en leiding geven aan testactiviteiten tot een bepaalde drukmeting.

Wat wordt er van je gevraagd?

Bij de werving van een voorman piping wordt gekeken naar een aantal criteria, kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig VVL-H of BVL certificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig WFPR certificaat;
  • Je hebt (bij voorkeur) vijf jaar ervaring als voorman piping;
  • Je beschikt over de capaciteit isometrische tekeningen te lezen;
  • Je bent bereid BHV te volgen (pré);
  • Je kunt zelfstandig aan het werk en hebt de vaardigheid om leiding te kunnen geven.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt persoonlijke ontwikkeling en markconforme arbeidsvoorwaarden. Emtes is een bedrijf waarin gewerkt wordt binnen een informele werksfeer, werkzaamheden worden voornamelijk in het westen uitgevoerd. Dit kan echter ook uitgevoerd worden op andere plekken in Nederland. Ben jij geinteresseerd? Solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Voorman piping regio Assen gezocht!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe