Constructiebankwerker - Lasser MIG gezocht in de regio Arnhem

Functieomschrijving

Emtes is op zoek naar gemotiveerde constructiebankwerkers / MIG lassers. De klus is voor een opdrachtgever die o.a. hoogwaarde trailers ontwerpt en bouwt. Het gaat om een internationale onderneming. Lees snel verder voor meer info.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als constructiebankwerker-lasser heb jij verschillende verantwoordelijkheden. Je bestudeert o.a. het werkpakket, instructietekeningen en werkinstructies om zicht te krijgen op de opdracht. Daarnaast controleer je het toegeleverde materiaal om te zien of het voldoet aan de specificaties. Andere werkzaamheden zijn het controleren van de werkzaamheden aan de hand van een controlelijst en het eindproduct op tijd leveren. Daarnaast is het van belang een eigen werkplek te onderhouden en gereedschappen in goede staat te bewaren. Het voorstellen van verbeteringen als het gaat om de invoer aan product en proces en het samenstellen van constructiedelen behoren ook tot jouw takenpakket.

Wat wordt er van je gevraagd?

Er zijn bepaalde eisen waaraan een sollicitant moet voldoen, kijk of jij geschikt bent aan de hand van de volgende lijst:

  • VMBO/MBO werk-en denkniveau in de richting werktuigbouw/metaal;
  • MIG/MAG lassen op niveau 3;
  • Realiseren werktuigbouwkunde handelingen;
  • Vaardigheid om tekeningen te kunnen lezen;
  • Systematisch en nauwkeurigheid te werk kunnen gaan;
  • VCA basis diploma;
  • Beschikking over de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt een uitdagende baan aan binnen een dynamisch bedrijf waar een informele werksfeer heerst. Ontwikkeling wordt aangemoedigd en daarnaast biedt Emtes marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op de vacature: Constructiebankwerker - Lasser MIG gezocht in de regio Arnhem

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe