Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar grondwerkers in de regio van Rotterdam. Voor de functie grondwerker/vijzelaar zijn taken het voorzien van een mobiele kraan aan bijvoorbeeld chauffeurs en machinisten. Interesse? Lees snel verder.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als grondwerker/vijzelaar heb je verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Het verrichten van graafwerkzaamheden en eenvoudige werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij tankbouw en bodemsanering is daar een van. Het handmatig graven en dichten van putten en sleuven behoort ook tot jouw takenpakket. Het gaat hierbij om plaatsen waar machines niet kunnen komen of waar buizen en kabels liggen. Je verricht sloopwerkzaamheden en asfalteerwerk tankfundaties. Daarnaast is een van jouw taken het uitvoeren van civiele werkzaamheden aan tank fundaties.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar bepaalde criteria om te zien of jij geschikt bent voor de functie. Dit zijn de volgende:

  • Je beschikt over een geldig VCA-1 E-018 certificaat;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Je werkt zowel zelfstandig als binnen een team goed;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid op projectbasis in heel Nederland aan de slag te gaan;
  • Je bent betrouwbaar, enthousiast en een aanpakker!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een baan aan binnen het dynamische bedrijf Emtes. Er worden marktconforme arbeidsvoorwaarden aangeboden, net als de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij geïnteresseerd en enthousiast om aan het werk te gaan als grondwerker / vijzelaar? Solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe