Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Functieomschrijving

Emtes heeft meerdere vacatures voor grondwerkers in de regio Rotterdam. Ben jij de persoon die Emtes zoekt? Als grondwerker/vijzelaar ben jij de persoon die eenvoudige handmatige graaf-en buizenleggers, chauffeurs en machinisten van een mobiele kraan voorzien. Kom jij het team versterken?

Wat zijn je werkzaamheden?

Als grondwerker/vijzelaar zijn de dagen die je maakt en je taken afwisselend. Geen dag is hetzelfde! Werkzaamheden die je uitvoert kunnen onder andere het graven en dichten van putten zijn waarbij machines niet kunnen komen. Daarnaast ben jij bezig met de aanleg van kabels en buizen bij tankbouw en bodemsanering en voer je civiele werkzaamheden uit aan tank fundaties. Het verrichten van sloopwerkzaamheden hoort er natuurlijk ook bij.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt of sollicitanten aan het volgende profiel voldoen:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-1 E-018 certificaat;
  • Je beschikt over een rijbewijs (B) en de mogelijkheid tot eigen vervoer;Je levert goed werk af, zowel binnen een team als zelfstandig;
  • Je hebt geen problemen met werken op projectbasis op verschillende plekken in Nederland en bent flexibel ingesteld;
  • Je bent enthousiast, een aanpakker en betrouwbaar;

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt jou een baan aan binnen een jong bedrijf waar verschillende mogelijkheden worden geboden. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij geïnteresseerd en klaar om aan het werk te gaan? Solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe