Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Functieomschrijving

Emtes zoekt dé logistieke topper die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende klus. Ben jij iemand die snel kan handelen, flexibel is ingesteld en werk zoekt bij een dynamisch bedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van technische magazijnbeheerder! Lees snel verder voor alle informatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Taken die dagelijks voorbij komen zijn o.a. het orderpicken van materialen en het schrijven van rapportages over ontvangen materialen. Nadat alles verwerkt is binnen het systeem zijn andere werkzaamheden het zagen en vellen van pipenippels. Als technisch magazijnbeheerder draag jij tevens de verantwoording voor het laden van de vrachtauto met prefab spools.

Wat wordt er van je gevraagd?

Als Emtes kijken wij naar bepaalde kwaliteiten bij onze sollicitanten, kijk snel of jij voldoet aan de eisen:

  • Je hebt eerdere ervaring opgedaan als (technisch) magazijn medewerker;
  • Je kunt orderbeheersystemen gebruiken;
  • Je bent gemotiveerd om te werken en bent flexibel;
  • Je hebt een geldig VCA certificaat op zak.
  • Je bent in het bezit van de juiste technische kennis en achtergrond! (dit is voor ons een must).

Wat bieden wij jou?

Ben jij de persoon die zoekt naar de volgende klus, interessante projecten en een plek binnen een dynamisch bedrijf? Bij ons, Emtes, voeren we ons werk uit op verschillende plekken en bieden wij een plek binnen een informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en zien we graag terug in onze werknemers. Interesse? Neem direct contact met ons op of solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe