Technische magazijnbeheerder gezocht (regio Rotterdam)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een technische magazijnbeheerder! Ben jij de logistieke topper die wij zoeken bij Emtes? Jij bent de persoon die het materiaal in orde maakt en in ontvangst neemt. Een functie met afwisseling, dat is wat wij bieden. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat zijn je werkzaamheden?

Binnen de functie technische magazijnbeheerder zijn er verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Jij bent verantwoordelijk voor het orderpicken van materialen en de opstelling van rapportages over ontvangen materialen. Andere taken is het laden van de vrachtauto met prefab spools en het verwerken van alle informatie binnen het systeem. Daarnaast is een taak het zagen en vellen van pipenippels.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kenmerken bij sollicitanten voor de functie van technische magazijnbeheerder. Kijk of jij voldoet aan de eisen:

  • Je hebt ervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je hebt de vaardigheid om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je bent flexibel en gemotiveerd om te werken;
  • Je bezit een VCA certificaat;
  • Jij bezit de juiste, technische achtergrond en hebt daarbij de benodigde kennis als het gaat om de techniek. (Dit is voor ons een must)

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt verschillende projecten binnen een dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden jou een informele werksfeer, persoonlijke ontwikkeling en werk op verschillende locaties in Nederland. Interesse? Neem snel contact op!

Solliciteer op de vacature: Technische magazijnbeheerder gezocht (regio Rotterdam)

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe