Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een technische magazijnbeheerder! Ben jij de logistieke topper die wij zoeken bij Emtes? Jij bent de persoon die het materiaal in orde maakt en in ontvangst neemt. Een functie met afwisseling, dat is wat wij bieden. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als technische magazijnbeheerder zijn afwisselend. Je stelt rapporten op over ontvangen materialen en verwerkt deze allemaal in het systeem. Je bent verantwoordelijk voor het laden van de vrachtauto met prefab spools en zorgt dat het orderpicken van de materialen goed uitgevoerd wordt. Daarnaast neem jij taken op je zoals het zagen en bevellen van pipenippels. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar het volgende functieprofiel bij de functie technische magazijnbeheerder, controleer of jij voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je hebt eerdere, relevante werkervaring opgedaan als technisch magazijn medewerker;
  • Je bent in staat orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan;
  • Je hebt een VCA certificaat behaald;
  • Jij hebt de juiste, technische kennis en achtergrond voor de functie. Dit is voor ons een must!

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt naast persoonlijke ontwikkeling een plek binnen een jong, dynamisch bedrijf. Projecten en opdrachten worden uitgevoerd op verschillende locaties in Nederland en bieden uitdaging. Daarnaast bieden wij een prettige, informele werksfeer. Interesse? Neem contact op of solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe