Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Functieomschrijving

Emtes is op zoek naar een technische magazijnbeheerder in de regio Rotterdam. Ben jij flexibel, ervaren binnen de logistiek en op zoek naar een goede baan? Emtes is op zoek naar jou. Lees snel verder voor alle informatie en solliciteer direct.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als technische magazijnbeheerder zijn afwisselend. Je stelt rapporten op over ontvangen materialen en verwerkt deze allemaal in het systeem. Je bent verantwoordelijk voor het laden van de vrachtauto met prefab spools en zorgt dat het orderpicken van de materialen goed uitgevoerd wordt. Daarnaast neem jij taken op je zoals het zagen en bevellen van pipenippels. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kenmerken bij sollicitanten voor de functie van technische magazijnbeheerder. Kijk of jij voldoet aan de eisen:

  • Je hebt ervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je hebt de vaardigheid om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je bent flexibel en gemotiveerd om te werken;
  • Je bezit een VCA certificaat;
  • Jij bezit de juiste, technische achtergrond en hebt daarbij de benodigde kennis als het gaat om de techniek. (Dit is voor ons een must)

Wat bieden wij jou?

Ben jij de persoon die zoekt naar de volgende klus, interessante projecten en een plek binnen een dynamisch bedrijf? Bij ons, Emtes, voeren we ons werk uit op verschillende plekken en bieden wij een plek binnen een informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en zien we graag terug in onze werknemers. Interesse? Neem direct contact met ons op of solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe