Technische magazijnbeheerder gezocht (regio Rotterdam)

Functieomschrijving

Emtes is op zoek naar een technische magazijnbeheerder in de regio Rotterdam. Ben jij flexibel, ervaren binnen de logistiek en op zoek naar een goede baan? Emtes is op zoek naar jou. Lees snel verder voor alle informatie en solliciteer direct.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je dagen zijn iedere dag anders binnen de functie. Taken op je lijst zijn het zagen en vellen van pipenippels. Jij bent tevens dé persoon die zorgt dat het orderpicken van materialen foutloos verloopt en stelt rapporten op over de materialen die ontvangen zijn. Je verwerkt alles netjes in het systeem en draagt de verantwoordelijkheid voor het laden van de vrachtauto met prefab spools. Volop afwisseling binnen een functie met verantwoordelijkheid!

Wat wordt er van je gevraagd?

Voor de functie van technische magazijnbeheerder kijken wij naar verschillende kwaliteiten en kenmerken. Kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je bent gemotiveerd en bezit een flexibelle instelling;
  • Je hebt werkervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je bent in staat om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je beschikt over de nodige technische kennis en achtergrond (dit is voor ons een must).

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij bieden een prettige werkplek met informele werksfeer. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten en veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag meer weten over de functie of ben je enthousiast? Neem contact met ons op of solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Technische magazijnbeheerder gezocht (regio Rotterdam)

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe