Technische magazijnbeheerder gezocht: regio Rotterdam

Functieomschrijving

Voor een top positie binnen de logistiek zoekt Emtes jou. Jij bent dé persoon die snel handelt, schakelt, een flexibele instelling heeft en een dynamisch bedrijf graag als zijn/haar werkgever bestempelt. Jij bent degene die wij zoeken voor de functie van technische magazijnbeheerder! Lees snel verder voor alle informatie over de functie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Werkzaamheden van jou als technische magazijnbeheerder zijn divers. Jij bent de persoon die taken op zich neemt als zagen en bevellen van pipenippels en daarnaast zorgt dat het orderpicken van materialen goed verloopt. Het gaat om materialen per isometric voor prefab. Je stelt rapporten op over de ontvangen materialen en verwerkt hiernaast alles in het systeem. Een andere werkzaamheid die voorbij komt is het laden van de vrachtauto met prefab spools.

Wat wordt er van je gevraagd?

Voor de functie van technische magazijnbeheerder kijken wij naar verschillende kwaliteiten en kenmerken. Kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je bent gemotiveerd en bezit een flexibelle instelling;
  • Je hebt werkervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je bent in staat om orderbeheersystemen te gebruiken.
  • Je beschikt over de nodige technische kennis en achtergrond (dit is voor ons een must).

Wat bieden wij jou?

Ben jij de persoon die zoekt naar de volgende klus, interessante projecten en een plek binnen een dynamisch bedrijf? Bij ons, Emtes, voeren we ons werk uit op verschillende plekken en bieden wij een plek binnen een informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en zien we graag terug in onze werknemers. Interesse? Neem direct contact met ons op of solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Technische magazijnbeheerder gezocht: regio Rotterdam

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe