Gezocht: Grondwerker/vijzelaar

Functieomschrijving

Emtes heeft meerdere vacatures voor grondwerkers in de regio Rotterdam. Ben jij de persoon die Emtes zoekt? Als grondwerker/vijzelaar ben jij de persoon die eenvoudige handmatige graaf-en buizenleggers, chauffeurs en machinisten van een mobiele kraan voorzien. Kom jij het team versterken?


Wat zijn je werkzaamheden?

Als grondwerker/vijzelaar zijn je dagen divers en het werk afwisselend. Tot jouw taken horen het verrichten van sloopwerkzaamheden en het graven en dichten van putten waarbij machines niet kunnen komen. Daarnaast hou jij je bezig met asfalteerwerk tankfundaties en eenvoudige werkzaamheden zoals de aanleg van kabels en buizen bij tankbouw en bodemsanering. Het uitvoeren van civiele werkzaamheden aan tank fundaties hoort ook tot jouw diverse takenpakket.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kenmerken in sollicitanten voor de functie grondwerker / vijzelaar:

  • Je beschikt over een geldig VCA-1 E-018 certificaat;
  • Je beschikt een rijbewijs (B) en de mogelijkheid tot eigen vervoer;
  • Je werkt zelfstandig, maar werkt ook prima binnen een team;
  • Je bent enthousiast, betrouwbaar en een aanpakker in je werk;
  • Je hebt geen moeite met het werken op verschillende plekken in Nederland.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt een baan in een dynamisch, jong bedrijf waarbij jij uitdagend werk krijgt aangeboden. Emtes is een professioneel bedrijf die marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb jij interesse en ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Grondwerker/vijzelaar

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe