Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een technische magazijnbeheerder! Ben jij de logistieke topper die wij zoeken bij Emtes? Jij bent de persoon die het materiaal in orde maakt en in ontvangst neemt. Een functie met afwisseling, dat is wat wij bieden. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat zijn je werkzaamheden?

Werkzaamheden van jou als technische magazijnbeheerder zijn divers. Jij bent de persoon die taken op zich neemt als zagen en bevellen van pipenippels en daarnaast zorgt dat het orderpicken van materialen goed verloopt. Het gaat om materialen per isometric voor prefab. Je stelt rapporten op over de ontvangen materialen en verwerkt hiernaast alles in het systeem. Een andere werkzaamheid die voorbij komt is het laden van de vrachtauto met prefab spools.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar het volgende functieprofiel bij de functie technische magazijnbeheerder, controleer of jij voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je hebt eerdere, relevante werkervaring opgedaan als technisch magazijn medewerker;
  • Je bent in staat orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan;
  • Je hebt een VCA certificaat behaald;
  • Jij hebt de juiste, technische kennis en achtergrond voor de functie. Dit is voor ons een must!

Wat bieden wij jou?

Ben jij de persoon die zoekt naar de volgende klus, interessante projecten en een plek binnen een dynamisch bedrijf? Bij ons, Emtes, voeren we ons werk uit op verschillende plekken en bieden wij een plek binnen een informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd en zien we graag terug in onze werknemers. Interesse? Neem direct contact met ons op of solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe