Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Functieomschrijving

Voor een top positie binnen de logistiek zoekt Emtes jou. Jij bent dé persoon die snel handelt, schakelt, een flexibele instelling heeft en een dynamisch bedrijf graag als zijn/haar werkgever bestempelt. Jij bent degene die wij zoeken voor de functie van technische magazijnbeheerder! Lees snel verder voor alle informatie over de functie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als technische magazijnbeheerder zijn afwisselend. Je stelt rapporten op over ontvangen materialen en verwerkt deze allemaal in het systeem. Je bent verantwoordelijk voor het laden van de vrachtauto met prefab spools en zorgt dat het orderpicken van de materialen goed uitgevoerd wordt. Daarnaast neem jij taken op je zoals het zagen en bevellen van pipenippels. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Wat wordt er van je gevraagd?

Voor de functie van technische magazijnbeheerder kijken wij naar verschillende kwaliteiten en kenmerken. Kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je bent gemotiveerd en bezit een flexibelle instelling;
  • Je hebt werkervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je bent in staat om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je beschikt over de nodige technische kennis en achtergrond (dit is voor ons een must).

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij bieden een prettige werkplek met informele werksfeer. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten en veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag meer weten over de functie of ben je enthousiast? Neem contact met ons op of solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe