Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een topper binnen de logistiek. Ben jij gedreven, technisch en zie je het zitten om bij een dynamisch bedrijf als Emtes aan de slag te gaan? Het gaat om een functie in de regio PLAATS. Lees snel verder voor alle informatie!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als technische magazijnbeheerder zijn afwisselend. Je stelt rapporten op over ontvangen materialen en verwerkt deze allemaal in het systeem. Je bent verantwoordelijk voor het laden van de vrachtauto met prefab spools en zorgt dat het orderpicken van de materialen goed uitgevoerd wordt. Daarnaast neem jij taken op je zoals het zagen en bevellen van pipenippels. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Wat wordt er van je gevraagd?

Voor de functie van technische magazijnbeheerder kijken wij naar verschillende kwaliteiten en kenmerken. Kijk of jij voldoet aan de punten van Emtes:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je bent gemotiveerd en bezit een flexibelle instelling;
  • Je hebt werkervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je bent in staat om orderbeheersystemen te gebruiken.
  • Je beschikt over de nodige technische kennis en achtergrond (dit is voor ons een must)

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt verschillende projecten binnen een dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden jou een informele werksfeer, persoonlijke ontwikkeling en werk op verschillende locaties in Nederland. Interesse? Neem snel contact op!

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe