Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Functieomschrijving

Emtes zoekt dé logistieke topper die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende klus. Ben jij iemand die snel kan handelen, flexibel is ingesteld en werk zoekt bij een dynamisch bedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van technische magazijnbeheerder! Lees snel verder voor alle informatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je dagen zijn iedere dag anders binnen de functie. Taken op je lijst zijn het zagen en vellen van pipenippels. Jij bent tevens dé persoon die zorgt dat het orderpicken van materialen foutloos verloopt en stelt rapporten op over de materialen die ontvangen zijn. Je verwerkt alles netjes in het systeem en draagt de verantwoordelijkheid voor het laden van de vrachtauto met prefab spools. Volop afwisseling binnen een functie met verantwoordelijkheid!

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar het volgende functieprofiel bij de functie technische magazijnbeheerder, controleer of jij voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je hebt eerdere, relevante werkervaring opgedaan als technisch magazijn medewerker;
  • Je bent in staat orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan;
  • Je hebt een VCA certificaat behaald;
  • Jij hebt de juiste, technische kennis en achtergrond voor de functie. Dit is voor ons een must!

Wat bieden wij jou?

Wij als Emtes bieden persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer. Je komt bij ons te werken bij een jong, dynamisch bedrijf waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd op verschillende plekken in ons land. Ben jij geïnteresseerd? Neem gerust contact op of solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Gezocht: Technische magazijnbeheerder!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe