Voorman piping

Functieomschrijving

Emtes zoekt een voorman piping! Binnen de functie komt jou natuurlijke leiderschap naar boven en stuur je je mensen goed aan. Je verricht je werk zelfstandig en bent gemotiveerd aan het werk te gaan. Interesse in de functie? Lees snel verder voor alle informatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als voorman piping zijn je werkzaamheden divers. Je stuurt medewerkers aan en werkt mee aan het monteren van leidingen en installaties van kunststof en metaal aan de hand van werk- of isometrische tekeningen. Daarnaast vraag jij werkvergunningen aan en signaleer en rapporteer jij afwijkingen t.o.v. de tekening. Je beheert materiaal en materieel en vult dagrapporten in. Je zet werkverdelingen op voor het team en een andere taak van jou is het inmeten en handmatig maken van isometrics. Daarnaast hoort het verrichten van- en leiding geven aan testactiviteiten tot een bepaalde drukmeting tot jouw takenpakket.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar de volgende kwaliteiten bij mogelijke kanditaten voor de functie voorman piping:

  • Je beschikt over een geldig VCA VOL certificaat;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Je bent in het bezit van een geldig WFPR certificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig VVL-H of BVL certificaat;
  • Je hebt vijf jaar ervaring als voorman piping (bij voorkeur);
  • Je bent in staat isometrische tekeningen te lezen;
  • Je bent bereid BHV te volgen (pré);
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en leiding te geven.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt verschillende voordelen als voorman piping. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop en hier worden dan ook verschillende mogelijkheden in geboden. De werkzaamheden worden voornamelijk in het westen uitgevoerd. Echter kunnen projecten jou ook op andere plekken brengen. Wij bieden uitdaging en een informele werksfeer. Interesse? Solliciteer nu!

 

 

 

Solliciteer op de vacature: Voorman piping

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe