Bedrijfsprofiel

Emtes treedt al ruim 15 jaar op als intermediair tussen bedrijven en technische specialisten in de branches industrie, installatie, infra en bouw. Met vestigingen in Enschede en Hoogvliet werken we door heel Nederland en zijn een verbindende schakel tussen vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. Onze bedrijfsfilosofie? Gewoon doén!

Wij brengen opdrachtgevers en werknemers binnen de techniek bij elkaar

Het sleutelwoord? Samenwerken!

Onze focus ligt op het uitzenden en detacheren van vakmensen en kaderpersoneel vanuit onze labels Emtes Werkgevers en Emtes Interim. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Zo werken we al jarenlang samen met landelijke en internationaal opererende bedrijven waarmee we de passie voor techniek delen.

Nuchter en recht door zee

Emtes is een flexibele organisatie waar een no-nonsense cultuur de belangrijkste kernwaarde is. We binden enkel goed opgeleide, gemotiveerde en vakkundige mensen aan ons die met plezier aan het werk gaan. We besteden veel aandacht aan veiligheid, gezondheid en kwaliteit en werken graag volgens de eeuwenoude regel: afspraak = afspraak. Blijven groeien vanuit een duurzame samenwerking, dát is onze ambitie!