Constructiebankwerker/Lasser MIG gezocht Arnhem!

Functieomschrijving

Emtes is voor een internationale onderneming op zoek naar constructiebankwerkers / MIG lassers. Het gaat om een klus voor de opdrachtgever die hoogwaarde trailers ontwerpt en bouwt. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Een dag als constructiebankmedewerker-lasser is nooit hetzelfde. Taken die voorbij komen zijn o.a. het werkpakket, instructietekeningen en werkinstructies om zicht te krijgen op de opdracht. Je controleert het materiaal dat is ontvangen om te kijken of het voldoet aan de eisen. Je levert het eindproduct op tijd af en controleert werkzaamheden aan de hand van een controlelijst. Je onderhoudt je eigen werkplek en hebt toezicht op de status van je eigen gereedschappen. Daarnaast stel jij verbeteringen voor indien nodig, m.b.t. de invoer aan het product en het proces. Het samenstellen van constructiedelen is hiernaast nog een taak die jij regelmatig uitvoert.

Wat wordt er van je gevraagd?

Er zijn bepaalde eisen waaraan een sollicitant moet voldoen, kijk of jij geschikt bent aan de hand van de volgende lijst:

  • VMBO/MBO werk-en denkniveau in de richting werktuigbouw/metaal;
  • MIG/MAG lassen op niveau 3;
  • Realiseren werktuigbouwkunde handelingen;
  • Vaardigheid om tekeningen te kunnen lezen;
  • Systematisch en nauwkeurigheid te werk kunnen gaan;
  • VCA basis diploma;
  • Beschikking over de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt een goede baan binnen de betrouwbare en professionele organisatie. Er heerst een informele werksfeer en daarnaast worden volop ontwikkelmogelijkheden aangeboden. Daarnaast biedt Emtes marktconforme arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.

Solliciteer op de vacature: Constructiebankwerker/Lasser MIG gezocht Arnhem!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe