Werkvoorbereider Infra gezocht in de regio Den Haag

Functieomschrijving

Emtes zoekt een verantwoordelijke werkvoorbereider infrastructuur. Binnen de functie ben jij verantwoordelijk voor verschillende projecten waarbij je de werkvoorbereiding regelt. Je bent een persoon die gestructureerd aan de slag kan om onderdelen van het project uit te voeren. Het berekenen van meer/-minderwerk en de voorbereiding voor de inkoop van projectgerichte materialen hoort jij bij jouw takenpakket als werkvoorbereider infrastructuur. Geinteresseerd? Solliciteer direct.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden als werkvoorbereider infrastructuur bestaat uit verschillende onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en welke activiteiten hier bij horen. Het schriftelijk vastleggen en melden van afwijkingen op het gebied van planning, uitvoering en inkoop valt ook onder jouw takenpakket. Daarnaast ben je bezig met het digitale bijhouden van de uitvoeringsplanning i.s.m. de projectleider en uitvoerder. Hier overleg je ook mee en stem je jouw taken op af. Je zet de opgestelde meer-, minder-, start-, en werk gereedmeldingen door aan de opdrachtgever. Daarnaast ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor de voorbereiding en het bieden van ondersteuning bij projectinkopen en de onderaanneming.

Wat wordt er van je gevraagd?

Voldoe jij aan alle eisen die Emtes zoekt als het gaat om de functie werkvoorbereider infrastructuur? Wij kijken naar de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting Civiele/Energie;
  • Je beschikt over de nodige kennis als het gaat om ondergrondse infratechniek;
  • Een pré is voor ons twee tot vijf jaar werkervaring te hebben als werkvoorbereider;
  • Je hebt voldoende kennis en ervaring met AutoCad of vergelijkbare applicaties, dit is voor ons een pré;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal op niveau;
  • Veiligheid is voor jou een van de belangrijkste aspecten.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt een goede baan met ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden. De functie bezit marktconforme arbeidsvoorwaarden en uitdagende vervolgopdrachten. Ben jij de persoon die Emtes zoekt? Solliciteer direct.

Solliciteer op de vacature: Werkvoorbereider Infra gezocht in de regio Den Haag

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe