Technische magazijnbeheerder gezocht

Functieomschrijving

Voor een top positie binnen de logistiek zoekt Emtes jou. Jij bent dé persoon die snel handelt, schakelt, een flexibele instelling heeft en een dynamisch bedrijf graag als zijn/haar werkgever bestempelt. Jij bent degene die wij zoeken voor de functie van technische magazijnbeheerder! Lees snel verder voor alle informatie over de functie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Taken die dagelijks voorbij komen zijn o.a. het orderpicken van materialen en het schrijven van rapportages over ontvangen materialen. Nadat alles verwerkt is binnen het systeem zijn andere werkzaamheden het zagen en vellen van pipenippels. Als technisch magazijnbeheerder draag jij tevens de verantwoording voor het laden van de vrachtauto met prefab spools.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kenmerken bij sollicitanten voor de functie van technische magazijnbeheerder. Kijk of jij voldoet aan de eisen:

  • Je hebt ervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je hebt de vaardigheid om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je bent flexibel en gemotiveerd om te werken;
  • Je bezit een VCA certificaat;
  • Jij bezit de juiste, technische achtergrond en hebt daarbij de benodigde kennis als het gaat om de techniek. (Dit is voor ons een must).

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij bieden een prettige werkplek met informele werksfeer. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten en veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag meer weten over de functie of ben je enthousiast? Neem contact met ons op of solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Technische magazijnbeheerder gezocht

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe