Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Functieomschrijving

Emtes is op zoek naar een grondwerker in de regio Rotterdam! Er zijn meerdere vacatures beschikbaar. Jij verricht eenvoudige handmatige graaf- en buizenleggers, chauffeurs en machinisten van een mobiele kraan. Ben jij de persoon die Emtes zoekt?

Wat zijn je werkzaamheden?

Tot jouw takenpakket behoren verschillende werkzaamheden als grondwerker/vijzelaar. Het verrichten van sloopwerkzaamheden en de uitvoering van civiele werkzaamheden aan tank fundaties zijn hier voorbeelden van. Daarnaast graaf en dicht jij putten en sleutel (handmatig) op plaatsen waar machines niet kunnen komen of waar kabels en buizen liggen. Asfalteerwerk tankfundaties behoort ook tot jouw takenpakket. Het verrichten van graafwerkzaamheden en eenvoudige werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij tankbouw en bodemsanering is een werkzaamheid die tot jouw functie hoort.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kwaliteiten bij sollicitanten om te zien of deze geschikt zijn voor de functie:

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-1 E-018 certificaat;
  • Je beschikt over een rijbewijs (B) en de mogelijkheid tot eigen vervoer;
  • Je werkt zowel zelfstandig als binnen een team goed;
  • Je bent enthousiast, een aanpakker en betrouwbaar;
  • Je hebt geen problemen met werken op projectbasis op verschillende plekken in Nederland en bent flexibel ingesteld.

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt jou een baan aan binnen een jong bedrijf waar verschillende mogelijkheden worden geboden. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij geïnteresseerd en klaar om aan het werk te gaan? Solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Grondwerker/vijzelaar gezocht!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe