Uitvoerder Civiel

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar uitvoerders (civiel)! Als Uitvoerder Civiel, UC, draag jij de verantwoording voor diverse civiele projecten. Hierbij dien jij als aanspreekpunt voor de klant en adviseer je de klant als het gaat om de civiele projecten. Ben jij dé persoon die ons team komt versterken?

Wat zijn je werkzaamheden?

Als uitvoerder civiel voer jij verschillende taken uit. Jij houdt de financiële status bij, van de diverse projecten en levert input voor de facturatie. Daarnaast rapporteer jij financiële zaken aan de projectmanager en sta je in nauw contact met construction manager voor de bespreking van operationele zaken. Jij draagt naast deze taken de verantwoording om het team, bestaande uit circa 10 tot 20 medewerkers, aan te sturen.

Andere taken die voorbijkomen:

  • Aansturen van (eventuele)subcontractors en een controlerende functie uitvoeren als het gaat om de besproken werkzaamheden;
  • Werken volgens aangegeven regels m.b.t. veiligheid, zodat werkzaamheden veilig worden uitgevoerd;
  • Nauw samenwerken met de HSE-er, de coaching-veiligheidsronden doorlopen volgens het door HSE opgezette schema en het geven van de toolboxen.
  • Het nemen van maatregelen, wanneer er een onveilige situatie wordt gesignaleerd en- of geregistreerd. 

Wat wordt er van je gevraagd?

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • Jij bent in het bezit van je VCA-certificaat;
  • De verwachting is dat je beschikt over een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Jij kunt zelfstandig aan het werk, en werkt goed binnen een team;
  • Jij hebt een goed gevoel voor verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou?

Emtes is een jong bedrijf, die niet alleen uitdaging biedt binnen jouw vakgebied. Wij bieden ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Heb jij interesse om te werken binnen een dynamisch team die enthousiast samen aan het werk gaat? Neem dan contact op of solliciteer direct op deze functie.

Solliciteer op de vacature: Uitvoerder Civiel

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe