Über Emtes

Wir vermitteln durch Zeitarbeit, Personalvermittlung, Payrolling, Recruiting/Anwerbung und Auswahl von z.B. Projektmanagern, Werkmeistern, Vorarbeitern, Schweißern, Installateuren, Mechanikern. Aus den Geschäftsstellen in Enschede, Amsterdam und Hoogvliet bearbeiten wir die Niederlande und das Ausland. Über unsere ungarische Tochtergesellschaft Emtes KFT wird auf Projekten in ganz Europa in großem Umfang ungarisches Fachpersonal eigesetzt.

Wir sind spezialisiert auf die Vermittlung/Entsendung von technischem Personal im weitesten Sinne. Von Maschinen-, Kessel- und Tankbau bis zum Bau von Industrie- und Garagetoren. Der Schwerpunkt unserer Tätigkeiten liegt aber im Kesselbau/Instandsetzung, Tankbau/Instandsetzung und Leitungsbau aller Art.

Marco Strijland

Funktion: Directeur

Het boegbeeld en hoofd Teambuilding van Emtes. Inmiddels 16 jaar geleden heeft hij de basis gelegd voor de nuchtere, leuke organisatie en het dynamische, nog steeds jonge team van vandaag. Marco staat als geen ander voor het motto van de organisatie: 'Gewoon doén'.

Esther Latuperissa

Funktion: Key Accounts & Acquisition

Deze vrolijke jongedame die altijd van een geintje houdt, werkt al sinds 2002 voor Emtes. Ze begon in Denekamp, verhuisde mee naar Oldenzaal en Enschede. Tegenwoordig kom je haar veel tegen op onze vestiging in Hoogvliet waar ze veel samenwerkt met Hellen en Petra. Esther houdt zich landelijk bezig met acquisitie en key accounts.

Petra Lips

Funktion: Sr. accountmanager

Met jarenlange ervaring als accountmanager in de techniek is Petra in januari 2017 het Emtes team op de vestiging Hoogvliet komen versterken. Met haar Rotterdamse roots zal zij zich samen met collega's Esther en Hellen richten op het uitzenden/detacheren van technisch vakpersoneel en relatiebeheer in de regio West Nederland.

Nick Harmsen

Funktion: Junior Intercedent

Nick is op 17-jarige leeftijd bij Emtes begonnen via zijn BBL-opleiding HRM. Nu, drie jaar later, is hij nog steeds met veel plezier werkzaam bij Emtes. Nick volgt op dit moment de hbo-opleiding HRM en combineert zijn studie met het werken in de praktijk. Zo blijkt maar weer dat deze sportieveling zeker passie heeft voor het vak! Sinds 2019 mag hij zich dan ook Junior Intercedent noemen. Een afwisselende functie die hij 4 dagen per week met veel enthousiasme uitvoert.

Peter Asschert

Funktion: Sr. Accountmanager

Eind 2015 is Peter bij Emtes gestart. Door zijn werk bij zijn vorige werkgever heeft hij al jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Een aanwinst binnen ons team. Peter houdt van uitdagingen en is verantwoordelijk voor een aantal Key accounts binnen Emtes. Daarnaast houdt hij zich actief bezig met het werven van nieuwe werknemers en opdrachtgevers.

Hellen Kramer- Winkels

Funktion: Intercedente

Vlak na de oprichting van Emtes Hoogvliet is Hellen in 2004 op deze vestiging gestart. Ze heeft de groei van deze vestiging volledig meegemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allrounder. Hellen is gedegen en betrouwbaar en het centrale aanspreekpunt op deze vestiging. Hellen houdt zich met name bezig met de dagelijkse operaties, uitbouw relaties en werving en selectie van personeel.

Kornelia Toth

Funktion: Accountmanager

Deze van origine Hongaarse jongedame is bij Emtes gestart in januari 2015. In eerste instantie vanuit een stageperiode. Door haar enthousiasme en werklust hebben we haar een contract aangeboden. Kornelia werkt op de front office van kantoor Enschede. Hier is zij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en medewerkers aan de telefoon. Inmiddels is zij actief als junior intercedente en faciliteert onze medewerkers op het gebied van accommodatie, vervoer en werkkleding.

Esther Schopbarteld

Funktion: Boekhoudster

Volgens sommigen is Esther de belangrijkste persoon in onze organisatie. Sinds 2006 is zij namelijk het aanspreekpunt voor facturatie en verloning. Dankzij haar nauwkeurige werkwijze verloopt ons facturatie- en verloningsproces soepel en weet je zeker dat je altijd op tijd je salaris krijgt.