About Emtes

Emtes Recruitment is a labour mediator between large installers and steel companies working in industrial, technical areas such as boiler construction and revision, tank construction and revision and pipeline construction. We do this in the form of sending temporary staff, employ for a longer term, pay rolling and recruitment of for example, project managers, supervisors, foremen, welders, fitters and mechanics.

 

Marco Strijland

Function: Directeur

Het boegbeeld en hoofd Teambuilding van Emtes. In 2000 legde hij de basis voor nuchtere, leuke organisatie en het dynamische jonge team van vandaag. Marco staat als geen ander voor het motto van de organisatie: 'Gewoon doén'.

Esther Latuperissa

Function: Key Accounts & Acquisition

Deze vrolijke jongedame die altijd van een geintje houdt, werkt al sinds 2002 voor Emtes. Ze begon in Denekamp, verhuisde mee naar Oldenzaal en Enschede. Tegenwoordig kom je haar veel tegen op onze vestiging in Hoogvliet waar ze veel samenwerkt met Hellen en Petra. Esther houdt zich landelijk bezig met acquisitie en key accounts.

Petra Lips

Function: Sr. accountmanager

Met jarenlange ervaring als accountmanager in de techniek is Petra in januari 2017 het Emtes team op de vestiging Hoogvliet komen versterken. Met haar Rotterdamse roots zal zij zich samen met collega's Esther en Hellen richten op het uitzenden/detacheren van technisch vakpersoneel en relatiebeheer in de regio West Nederland.

Nick Harmsen

Function: Junior Intercedent

Nick is op 17-jarige leeftijd bij Emtes begonnen via zijn BBL-opleiding HRM. Nu, drie jaar later, is hij nog steeds met veel plezier werkzaam bij Emtes. Nick volgt op dit moment de hbo-opleiding HRM en combineert zijn studie met het werken in de praktijk. Zo blijkt maar weer dat deze sportieveling zeker passie heeft voor het vak! Sinds 2019 mag hij zich dan ook Junior Intercedent noemen. Een afwisselende functie die hij 4 dagen per week met veel enthousiasme uitvoert.

Peter Asschert

Function: Sr. Accountmanager

Eind 2015 is Peter bij Emtes gestart. Door zijn werk bij zijn vorige werkgever heeft hij al jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Een aanwinst binnen ons team. Peter houdt van uitdagingen en is verantwoordelijk voor een aantal Key accounts binnen Emtes. Daarnaast houdt hij zich actief bezig met het werven van nieuwe werknemers en opdrachtgevers.

Hellen Kramer- Winkels

Function: Intercedente

Vlak na de oprichting van Emtes Hoogvliet is Hellen in 2004 op deze vestiging gestart. Ze heeft de groei van deze vestiging volledig meegemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allrounder. Hellen is gedegen en betrouwbaar en het centrale aanspreekpunt op deze vestiging. Hellen houdt zich met name bezig met de dagelijkse operaties, uitbouw relaties en werving en selectie van personeel.

Kornelia Toth

Function: Accountmanager

Deze van origine Hongaarse jongedame is bij Emtes gestart in januari 2015. In eerste instantie vanuit een stageperiode. Door haar enthousiasme en werklust hebben we haar een contract aangeboden. Kornelia werkt op de front office van kantoor Enschede. Hier is zij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en medewerkers aan de telefoon. Inmiddels is zij actief als junior intercedente en faciliteert onze medewerkers op het gebied van accommodatie, vervoer en werkkleding.

Esther Schopbarteld

Function: Boekhoudster

Volgens sommigen is Esther de belangrijkste persoon in onze organisatie. Sinds 2006 is zij namelijk het aanspreekpunt voor facturatie en verloning. Dankzij haar nauwkeurige werkwijze verloopt ons facturatie- en verloningsproces soepel en weet je zeker dat je altijd op tijd je salaris krijgt.