Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een technische magazijnbeheerder! Ben jij de logistieke topper die wij zoeken bij Emtes? Jij bent de persoon die het materiaal in orde maakt en in ontvangst neemt. Een functie met afwisseling, dat is wat wij bieden. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat zijn je werkzaamheden?

Binnen de functie technische magazijnbeheerder zijn er verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Jij bent verantwoordelijk voor het orderpicken van materialen en de opstelling van rapportages over ontvangen materialen. Andere taken is het laden van de vrachtauto met prefab spools en het verwerken van alle informatie binnen het systeem. Daarnaast is een taak het zagen en vellen van pipenippels.

Wat wordt er van je gevraagd?

Emtes kijkt naar verschillende kenmerken bij sollicitanten voor de functie van technische magazijnbeheerder. Kijk of jij voldoet aan de eisen:

  • Je hebt ervaring als (technisch) magazijn medewerker opgedaan;
  • Je hebt de vaardigheid om orderbeheersystemen te gebruiken;
  • Je bent flexibel en gemotiveerd om te werken;
  • Je bezit een VCA certificaat;
  • Jij bezit de juiste, technische achtergrond en hebt daarbij de benodigde kennis als het gaat om de techniek. (Dit is voor ons een must)

Wat bieden wij jou?

Emtes biedt niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij bieden een prettige werkplek met informele werksfeer. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten en veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag meer weten over de functie of ben je enthousiast? Neem contact met ons op of solliciteer direct!

Solliciteer op de vacature: Gezocht in regio Rotterdam: Technische magazijnbeheerder

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe