Onze aanpak

Bij Emtes Werkgevers sta jij als vakman centraal. Daarom gaan we bij de werving, uitzending en detachering van (nieuwe) werknemers zorgvuldig te werk. Hierbij volgen we een aantal stappen:

 

1. Kennismaking met Emtes Werkgevers

Als we op basis van jouw sollicitatie denken dat je bij ons past, volgt er een kennismakingsgesprek. Je wordt benaderd door een consultant van Emtes Werkgevers die je vakgebied goed kent. Hij of zij is vanaf het begin je vaste contactpersoon en sparringspartner.

We bespreken je kennis en ervaring en zijn daarnaast benieuwd naar je persoonlijke wensen en ambities. Het is belangrijk om, naast een geldig identiteitsbewijs,  jouw diploma’s en certificaten mee te nemen naar de intake.  Zien wij in jou een goede en gemotiveerde werknemer? Dan schrijft de consultant je in op onze vestiging in Enschede of Hoogvliet.

 

Wil jij groeien in je werk? Wij bieden je deze kans!

 

2. Selectie en opleiding

Op basis van je opleiding, werkervaring en certificaten kijken we tijdens de kennismaking welke bedrijven bij je passen. Ook bespreken we onze arbeidsvoorwaarden. Daarna bepalen we of je een aanvullende training of opleiding nodig hebt om in aanmerking te komen voor een functie.

We werken samen met erkende opleidingsinstituten en kunnen je daardoor snel en in verschillende talen opleiden voor onder andere VCA-1/VCA-vol, flensmonteur (WFPR), VVL, onafhankelijke ademlucht, veilig werken met de hoogwerker. Ben je lasser? Dan heb je een geldig lascertificaat nodig. Nieuwe lassers moeten altijd een lasproef afleggen en nieuwe fitters ondergaan standaard een fitterstest.

3. Voorstelronde bedrijf

Na het doorlopen van de eerste twee stappen selecteren we een of meerdere opdrachtgevers waar jij eventueel voor aan de slag kunt. Met jouw toestemming stellen we je vervolgens voor als potentiële kandidaat. We vinden het belangrijk dat je op tijd feedback krijgt. Daarom proberen we je vaak binnen één dag al terugkoppeling te geven over de plaatsingsmogelijkheden. Zo weet jij direct waar je aan toe bent.

 

We geven binnen 24 uur feedback nadat we je hebben voorgesteld

 

4. We staan altijd voor je klaar

Bij plaatsing zorgen we natuurlijk voor een goede introductie bij onze opdrachtgever. Ook leggen we onze afspraken vast in een uitzend-  of detacheringsovereenkomst.

We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit en dat de samenwerking goed verloopt. Voor vragen, tips en adviezen kun je altijd terecht bij je consultant van Emtes Werkgevers. We plannen ook regelmatig evaluatiemomenten in op locatie met met jou en onze opdrachtgever om de voortgang te bespreken. Zo werken we samen aan een duurzame samenwerking.

5. Het vervolg van je dienstverband

We streven ernaar om goede vakmensen langdurig aan het werk te houden. Vaak leidt uitzending of detachering dan ook tot een tijdelijk of vast contract bij Emtes Werkgevers. We volgen hierbij het fasensysteem van brancheorganisatie ABU. Jouw consultant kan je hier alles over vertellen.

 

Solliciteer vandaag nog!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe