Arbeidsvoorwaarden

Ga jij als technisch professional via Emtes Interim aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Dan ben je verzekerd van marktconforme arbeidsvoorwaarden. De vorm en duur van je contract is meestal afhankelijk van de looptijd van een project of interim-opdracht.

Je ontvangt in een vroeg stadium van ons een salarisindicatie op basis van jouw opleiding, werkervaring en de projecten waar je mee aan de slag gaat. We werken op basis van de CAO van de branche waarin je actief bent. Bij Emtes Interim hanteren we verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden:

 
Opleiding

Het ontwikkelen van jouw talent is belangrijk voor je verdere technische loopbaan. Daarom bieden wij je, vaak op onze kosten, trainings- en opleidingsmogelijkheden aan. Hier is wel een minimum aantal uren uitzending of detachering via Emtes Interim aan gekoppeld. De afspraken worden vastgelegd in een leerovereenkomst met studiekostenregeling.

Reiskostenvergoeding

In principe gaat Emtes Interim uit van eigen vervoer naar de werklocatie. Reiskosten voor woon-werkverkeer worden vergoed op basis van een kilometervergoeding of volgens de voorwaarden die onze opdrachtgever stelt.

Leaseauto

Vereist jouw functie of de werklocatie een leaseauto? Dan stelt Emtes Interim deze onder voorwaarden ter beschikking. De afspraken worden vastgelegd in een berijdersovereenkomst.

Vakantiegeld & vakantiedagen

In de maand mei of aan het einde van je dienstverband ontvang je van Emtes Interim een vakantietoeslag. Deze bedraagt jaarlijks 8% van het bruto salaris.

Uiteraard heb je ook recht op vakantiedagen. Het aantal wordt in overleg vastgesteld en is mede afhankelijk van het bedrijf waar je in dienst bent en welke cao-voorwaarden er gelden.

Feestdagen

Alle officiële Nederlandse feestdagen worden door Emtes Interim doorbetaald. Werk je toch op een officiële feestdag, dan ontvang je een toeslag afhankelijk van de cao-voorwaarden.

Pensioen

Een goede pensioenregeling is belangrijk. Voldoe jij als werknemer aan alle voorwaarden? Dan kun je deelnemen aan regeling van Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP).

Het is mogelijk om in overleg een aanvulling te krijgen op het arbeidsvoorwaardenpakket. Jouw consultant van Emtes Interim kan je hier mee over vertellen.

Heb je vragen? Onze medewerkers staan je graag telefonisch of persoonlijk te woord!


*Ten behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.