Emtes Interim: Kaderpersoneel

Ben jij een gekwalificeerd technisch specialist en sta je te springen om aan de slag te gaan met uitdagende projecten? Dan gaan wij van Emtes Interim graag met jou in gesprek. Als intermediair richten we ons op het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd personeel voor midden- en hoger kaderfuncties binnen de braches industrie, installatie, infra en bouw. Vanuit onze kantoren in Enschede en Hoogvliet werken we voor toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland. We bieden technische banen op tijdelijk een vaste basis voor onder andere engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, tekenaars, modelleurs, constructiemanagers, calculators, planners, constructeurs, veiligheidskundigen, instpecteurs en adviseurs.

Zijn wij op zoek naar jou?

Binnen Emtes Interim hebben wij net als jij een passie voor techniek. We vinden het belangrijk dat jij als technische professional je talent kan inzetten op de juiste plek. Met voldoende kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Emtes Interim biedt je uitdaging, mogelijkheden voor opleidingen en cursussen en persoonlijke begeleiding. Door ons brede netwerk van gerenommeerde bedrijven signaleren we snel kansen. Zo geven we gezamelijk invulling aan jouw loopbaan binnen de techniek.

Onze aanpak

Ben jij die technische professional waar wij naar op zoek zijn?

Alle beschikbare vacatures
Er zijn geen vacatures gevonden

Dienstverband & vervolgtraject

We investeren graag in een langdurige relatie met onze werknemers en opdrachtgevers. Het is dan ook altijd onze intentie om samen met jou toe te werken naar een vast contract bij Emtes Interim. Bij een vast dienstverband zorgen wij er voor dat je continu aan interessante projecten en opdrachten wordt gekoppeld bij onze opdrachtgevers. We zien ook regelmatig dat onze professionals een vast contract krijgen aangeboden van een tevreden opdrachtgever. Ga jij als technisch specialist via Emtes Interim aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Dan ben je verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Onze voorwaarden

"Een periode van detachering via Emtes Interim bij interessante opdrachtgevers met uitdagende projecten resulteerde uiteindelijk in een vast contract bij mijn huidige werkgever"

Solliciteer direct!

Wij staan voor je klaar

We volgen de ontwikkelingen binnen de technische sector en arbeidsmarkt op de voet en helpen jou graag verder. We willen je graag beter leren kennen en zijn benieuwd naar je werkervaring, interesses en ontwikkelingsperspectief. Vul hieronder je gegevens in en laat je CV achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Gewoon doen!

Start je carrière