Home   |   Over emtes

Over emtes

We zijn een sterk groeiende jonge organisatie waar werkplezier voorop staat. De cultuur is informeel en nuchter. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, groeimogelijkheden, interessante opdrachtgevers, trainingsfaciliteiten, dynamiek, persoonlijke aandacht, teamwork en flexibiliteit. Alles is bespreekbaar. Maar vooral zijn we gewoon heel leuk, daarmee weten we de beste mensen en opdrachtgevers aan ons te binden!

We geven onze mensen veel ruimte om te groeien en te leren en zorgen ervoor dat ze aan het werk komen en blijven.

Het team

Een team. Een simpele en korte definiëring van de mensen die achter het succes van Emtes zitten. Met elk hun eigen sterke disciplines en eigenschappen weten we gezamenlijk onze doelstellingen te behalen. Met een no-nonsense houding en een flinke dosis humor weten we telkens weer de juiste specialisten aan de juiste opdracht te koppelen. Benieuwd wie we zijn? Klik dan op de foto en bekijk het korte videofragment.

Marco Strijland Functie: Directeur Het boegbeeld en hoofd Teambuilding van Emtes. Inmiddels 16 jaar geleden heeft hij de basis gelegd voor de nuchtere, leuke organisatie en het dynamische, nog steeds jonge team van vandaag. Marco staat als geen ander voor het motto van de organisatie: 'Gewoon doén'.


Jasper Hofste Functie: Commercieel Manager Jasper, wie kent hem niet? Jasper is de huis-encyclopedie. Hij kent elke hoek van onze organisatie. Jasper houdt zich vooral bezig met het aansturen van onze vestigingen en het verbeteren van onze marktpositie. Hij houdt van nieuwe ideeën bedenken, die om te zetten in concrete plannen en die plannen naar actie.


Esther Latuperissa Functie: Key Accounts & Acquisition Deze vrolijke jongedame die altijd van een geintje houdt, werkt al sinds 2002 voor Emtes. Ze begon in Denekamp, verhuisde mee naar Oldenzaal en Enschede. Tegenwoordig kom je haar veel tegen op onze vestiging in Hoogvliet waar ze veel samenwerkt met Hellen en Petra. Esther houdt zich landelijk bezig met acquisitie en key accounts.


Petra Koops-Lips Functie: Sr. accountmanager Met jarenlange ervaring als accountmanager in de techniek is Petra in januari 2017 het Emtes team op de vestiging Hoogvliet komen versterken. Met haar Rotterdamse roots zal zij zich samen met collega's Esther en Hellen richten op het uitzenden/detacheren van technisch vakpersoneel en relatiebeheer in de regio West Nederland.


Hellen Kramer- Winkels Functie: Intercedente Vlak na de oprichting van Emtes Hoogvliet is Hellen in 2004 op deze vestiging gestart. Ze heeft de groei van deze vestiging volledig meegemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allrounder. Hellen is gedegen en betrouwbaar en het centrale aanspreekpunt op deze vestiging. Hellen houdt zich met name bezig met de dagelijkse operaties, uitbouw relaties en werving en selectie van personeel.


Peter Asschert Functie: Intercedent Eind 2015 is Peter bij Emtes gestart. Door zijn werk bij zijn vorige werkgever heeft hij al jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Een aanwinst binnen ons team. Peter houdt van uitdagingen en is verantwoordelijk voor een aantal Key accounts binnen Emtes. Daarnaast houdt hij zich actief bezig met het werven van nieuwe werknemers en opdrachtgevers.


Kornelia Toth Functie: Junior Intercedente Deze van origine Hongaarse jongedame is bij Emtes gestart in januari 2015. In eerste instantie vanuit een stageperiode. Door haar enthousiasme en werklust hebben we haar een contract aangeboden. Kornelia werkt op de front office van kantoor Enschede. Hier is zij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en medewerkers aan de telefoon. Inmiddels is zij actief als junior intercedente en faciliteert onze medewerkers op het gebied van accommodatie, vervoer en werkkleding.


Paul Oldenhof Functie: Controller Paul is sinds 2006 controller in Enschede. Met zijn kennis van zaken en zijn ruime werkervaring is hij een echte aanvulling in ons team. Paul is het aanspreekpunt op de back office voor alle financiële zaken. Hij bewaakt de financiële processen, maar draagt ook een steentje bij aan de interne structuur en organisatie.


Esther Schopbarteld Functie: Boekhoudster Volgens sommigen is Esther de belangrijkste persoon in onze organisatie. Sinds 2006 is zij namelijk het aanspreekpunt voor facturatie en verloning. Dank zij haar nauwkeurige werkwijze verloopt ons facturatie- en verloningsproces soepel en weet je zeker dat je altijd op tijd je salaris krijgt.


Wilma Twenhaar Functie: Administratie Wilma werkt parttime op de backoffice en leidt daar de documentenstroom in goede banen. Tevens zorgt ze voor de uitgaande correspondentie. Mede door haar opgeruimde karakter is Wilma een gewaardeerde collega!

Deel deze pagina