Over Emtes werkgevers

Zoek jij een uitdagende baan binnen de techniek en sta je graag midden in de praktijk? Dan zit je bij Emtes Werkgevers op de juiste plek. Ons doel? Jou als vakman inzetten op uitdagende projecten, waar jij je talenten kunt gebruiken en ontwikkelen. Als arbeidsbemiddelaar richten wij ons op het uitzenden en detacheren van vakmensen voor projecten en onderhoud in de branches industrie, infra, bouw en installatie.

We bieden tijdelijke en vaste banen voor onder andere lassers, fitters, monteurs, ijzerwerkers, vijzelaars, grondwerkers, stratenmakers, slopers, timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters, dakbedekkers, isoleerders, loodgieters, CV-monteurs, service- en onderhoudsmonteurs E&W, plaatwerkers, industriële reinigers en machinebouwers.

Emtes heeft vakmensen in dienst die op locatie worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Via uitzending of detachering. Individueel of als team. Voor tijdelijke en vaste projecten. Voor onderhoud, nieuwbouw, stops of turnarounds. Vanuit onze kantoren in Enschede en Hoogvliet werken we in heel Nederland.

 

Gewoon doén!

De kracht van Emtes Werkgevers is simpel: gewoon doén! We zijn een flexibele organisatie met gedreven mensen die zich thuis voelen in onze no-nonsense cultuur. Een open werksfeer waar plezier, humor en persoonlijke aandacht voorop staan. Samen met jou kijken we graag hoe we zo goed mogelijk invulling kunnen geven aan jouw loopbaan binnen de techniek.

 

Wij doen er alles aan om jou op de juiste plek te krijgen

 

Jij staat als vakman centraal

Met goede arbeidsvoorwaarden, duidelijke afspraken, groeimogelijkheden en trainingsfaciliteiten zorgen we er voor dat je in een prettige bedrijfscultuur kunt werken. Je wordt ingezet bij interessante projecten van toonaangevende bedrijven waar we vaak al jarenlang mee samenwerken.

Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek en wij vinden dé baan die bij jou past. Gewoon doén!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe