Arbeidsvoorwaarden

Ga je aan de slag voor Emtes Werkgevers? Dan ben je verzekerd van een informele en collegiale werkomgeving, interessante projecten, toonaangevende bedrijven en goede trainingsfaciliteiten. Zowel bij uitzending als detachering worden alle afspraken netjes vastgelegd in een overeenkomst. Emtes Werkgevers biedt je uiteraard een marktconform salaris, in overeenstemming met de CAO van de sector waarin je werkzaam bent. Emtes biedt verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden:

Opleiding

We investeren graag in opleiding- en trainingsmogelijkheden zodat jij volop de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vaak nemen we deze kosten voor onze rekening. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je wel een minimaal aantal uren als uitzend- of detacheringskracht te werken voor Emtes. Dit leggen we vast in een leerovereenkomst met studiekostenregeling.

Reiskostenvergoeding

Wanneer je met eigen vervoer naar je werk reist, dan vergoeden wij je reiskosten op basis van een kilometervergoeding of volgens de regels die onze opdrachtgever hanteert.

Bedrijfsauto

Emtes Werkgevers zorgt voor een bedrijfsauto wanneer dit nodig is voor jouw functie of werklocatie. Deze auto wordt in de meeste gevallen ook ingezet om collega’s te vervoeren.

Vakantiegeld & vakantiedagen

Jaarlijks reserveer je 8% van je brutosalaris aan vakantietoeslag. Dit ontvang je in de maand mei of aan het einde van je dienstverband. Het aantal vakantiedagen wordt in overleg vastgesteld. Dit is mede afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken en welke cao-voorwaarden er gelden.

Feestdagen

Alle officiële Nederlandse feestdagen worden door Emtes Werkgevers doorbetaald. Werk je toch op een officiële feestdag, dan ontvang je een toeslag afhankelijk van de cao-voorwaarden.

Pensioen

Bij Emtes Werkgevers kennen wij een prima pensioenregeling via de Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP). Alle medewerkers die voldoen aan de voorwaarden mogen hieraan deelnemen.

Het is mogelijk om in overleg een aanvulling te krijgen op het arbeidsvoorwaardenpakket. Je consultant van Emtes Werkgevers kan je hier meer over vertellen.

Heb je vragen? Onze medewerkers staan je graag telefonisch of persoonlijk te woord!


*Ten behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.