Uitzenden en Detacheren

Bij Emtes Werkgevers houden we ons bezig met het uitzenden en detacheren van vakmensen binnen de technische branches industrie, infra, bouw en installatie. Dit doen we met enthousiaste en gekwalificeerde mensen die een sterke binding met ons hebben. En die actief bijdragen aan succesvolle projecten van onze opdrachtgevers.

 

Werken als uitzendkracht

Binnen de technische sector is er steeds meer vraag naar flexibele personeelsoplossingen. Bijvoorbeeld vanwege projecten of werkzaamheden waarvoor tijdelijk specialisten nodig zijn. Bedrijven willen de garantie dat ze de beste en meest gemotiveerde mensen aan het werk hebben. Bij Emtes Werkgevers zorgen we daar voor met een zorgvuldig opgebouwd bestand van gekwalificeerde vakmensen.

 

Ben jij die gedreven vakman die wij zoeken?

 

Werken als uitzendkracht biedt je als vakman de mogelijkheid om te werken aan afwisselende projecten. Vaak gaat het om projecten van een aantal maanden tot een jaar. Emtes Werkgevers werkt voor meerdere opdrachtgevers en we hebben daarom voortdurend werk voor goede vakmensen. We zijn daarom altijd op zoek naar gedreven en nuchtere technici die vol energie aan een nieuwe uitdaging willen beginnen. Veel van onze werknemers werken al jarenlang voor ons en hebben zo tal van interessante opdrachten afgerond.

 

Werken als detacheringskracht

Om bedrijven de mogelijkheid te bieden om de juiste vakmensen voor langere tijd aan zich te binden, worden onze werknemers ook gedetacheerd. Het grootste verschil met uitzending is dat een detacheringsovereenkomst door drie partijen wordt getekend: de medewerker, de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Je bent dus in dienst bij Emtes Werkgevers, maar valt onder de leiding van het bedrijf waar je gedetacheerd wordt.


Ben jij een detacheringskracht? Dan werk je op basis van een contract voor langere tijd. Meestal gaat het om projecten en opdrachten die een half jaar tot een paar jaar duren. Daarnaast hanteren we bij Emtes Werkgevers ook overeenkomsten voor onbepaalde tijd. In dat geval heb je een vast dienstverband bij ons en zorgen we er voor dat je continu ingezet wordt bij interessante projecten van onze opdrachtgevers.

 Afwisselend werk met de zekerheid van een contract

Duidelijke afspraken

Zowel bij uitzending als detachering maken we vooraf altijd duidelijke afspraken met onze medewerkers en opdrachtgevers. Alle afspraken over jouw dienstverband, looptijd, arbeidsvoorwaarden, trainingen, opleidingen, inhoud en duur van het project waar je voor wordt ingezet, worden schriftelijk vastgelegd in een uitzend- of detacheringsovereenkomst. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

We maken heldere afspraken, betalen altijd op tijd en bieden volop kans op vervolgprojecten