Direct solliciteren

Als technisch professional profiteer je van ons uitgebreide netwerk. Met een sollicitatie via Emtes heb je een breed scala aan mogelijkheden binnen handbereik. We gaan graag in gesprek met vaklieden en specialisten in verschillende branches. We luisteren naar wat je beweegt en wat jouw ambities en wensen zijn. We begeleiden je van A tot Z naar een passende match met onze opdrachtgevers.

Wil je reageren op een vacature op onze website? Dat kan via het sollicitatieformulier onder aan de desbetreffende vacature. Vul het zo volledig mogelijk in en upload jouw CV. Je krijgt altijd een reactie van ons, ook als we nog niet direct wat voor je kunnen betekenen.

Als we op basis van jouw sollicitatie denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor de functie, nemen we contact op voor een afspraak. In een gesprek gaan we in op je werkervaring, interesses, vakmanschap en ontwikkeling. Door persoonlijk contact leren we je goed kennen. Zo kunnen we gericht op zoek naar de best passende baan voor je.

Door onze ervaring weten we vaak al na het eerste gesprek waar je goed inzetbaar bent. Op basis daarvan overleggen we hoe we met elkaar verder gaan. Zie hiervoor ook onze aanpak. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we je gaan opleiden of trainen voor de functie. Door onze nauwe samenwerking met erkende opleidingsinstituten kunnen we snel en goed opleiden voor de vereiste kwalificaties.

Open sollicitatie + CV-upload

Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Emtes voor je kan betekenen? Of misschien heb je niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Of liever eerst een gesprek met een van onze consultants over de mogelijkheden? Laat het ons weten. We helpen je graag op weg naar een nieuwe uitdagende baan binnen de techniek. Of dat nu een volgende stap in je carrière is of je eerste stap binnen richting de technische sector. Vul hieronder je gegevens in en stuur ons jouw CV mee. We nemen dan snel contact met je op voor een kennismaking!

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe