Werven, selecteren en bemiddelen

Onze kernactiviteit is het bij elkaar brengen van gekwalificeerde technici en opdrachtgevers voor projecten en interim-opdrachten op basis van uitzending en detachering.  Op aanvraag houden we ons bezig met de werving & selectie van kandidaten voor vaste functies bij onze opdrachtgevers. Hierbij maken we ook gebruik van detavast-constructies waarin wij een periode van detachering combineren met een vaste aanstelling bij het bedrijf. 

Werving & selectie

Bij het werven en selecteren van vakbekwaam kaderpersoneel stellen we samen met de opdrachtgever een functieprofiel op. Met behulp van ons uitgebreide netwerk en diverse wervingskanalen gaan we vervolgens gericht op zoek naar de juiste kandidaat, rekening houdend met de wensen en de cultuur van het bedrijf.

We gaan graag met je in gesprek om jouw CV, wensen en ambities te bespreken.  Ben jij de perfecte kandidaat voor de functie? En pas jij binnen de bedrijfscultuur? Dan introduceren we je bij onze opdrachtgever. Je wordt in het hele werving en selectietraject optimaal begeleid door jouw vaste consultant binnen Emtes Interim. Het actuele aanbod aan vaste banen bij onze opdrachtgevers vindt je in het vacatureoverzicht op onze website. Ook worden we regelmatig in een vroeg stadium gevraagd voor de invulling van vacatures die nog niet vermeld staan op vacaturesites. 

Ons doel? Het tot stand brengen van de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

 

Zzp-bemiddeling

Bedrijven benaderen ons regelmatig met de vraag of wij zelfstandige professionals met de juiste kwalificaties voor een project of interim-opdracht in ons netwerk hebben. We brengen Zzp’ers en bedrijven binnen de branches industrie, infra, bouw en installatie graag met elkaar in contact. Wordt jij geselecteerd voor een project op basis van jouw CV en referenties? Dan ga je als zelfstandig ondernemer aan de slag op basis van een modelovereenkomst met jouw opdrachtgever. Bij ondertekening brengt Emtes Interim een fee in rekening voor haar bemiddeling.

Neem contact met ons op