Opdrachtgevers

Bij Emtes ligt de focus op het uitzenden en detacheren van technici op operationeel en kaderniveau. Daarnaast houden we ons op aanvraag bezig met werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Of u nu die ene specialist zoekt of een compleet projectteam met vakmensen en kaderpersoneel, voor iedere opdracht leveren wij gekwalificeerd en gedreven personeel met een passie voor techniek.

Profiteer van ons uitgebreide werknemersbestand

We beschikken over een zorgvuldig opgebouwd personeelsbestand en een breed netwerk. Onze specialisten hebben een achtergrond in werktuigbouw, metaaltechniek, electro- en installatietechniek klimaattechniek, bouw, civiele techniek of beheer en onderhoud. Variërend van talentvolle starters die recent hun (praktijk)opleiding hebben afgerond tot ervaren professionals de al jaren actief zijn binnen hun vakgebied.

U wilt een compleet projectteam? Geen probleem!

We denken graag in een vroeg stadium mee over de invulling van de flexibele schil binnen uw bedrijf. We zijn trots op ons sterke werknemersbestand en hebben voor uiteenlopende opdrachtgevers tal van mooie projecten ingevuld. Onze consultants vertellen u graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Referenties zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Bekijk onze dienstverlening

Technisch personeel nodig? Vul hieronder uw aanvraag in.

Bekijk ook de volgende pagina's voor meer informatie