Metaalbewerker / lasser(s)

Functieomschrijving

Wij zoeken de juiste metaalbewerker of lasser. Voor een klant die toeleverancier is voor o.a. plaat-, constructie- en machineframe-werkzaamheden. Door de combinatie van lasersnijden (buis en plaat), kanten, walsen, boren, tappen en lassen kunnen zij in complete producten in eigen huis fabriceren.

Het geavanceerde machinepark en de ervaren medewerkers zorgen voor probleemloze fabricage waarbij levertijd en kwaliteit voorop staan! Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar: metaalbewerker / lasser(s).

Als metaalbewerker, -lasser werk je samen met jouw collega’s op de afdeling constructie. Je bewerkt platen uit diverse materiaalsoorten (RVS, aluminium en staal) tot halffabricaten voor o.a. bruggen, filterkasten, trailers, bordessen en machines. Het werk is zeer gevarieerd. De klant levert de tekeningen aan en jij zorgt ervoor dat het gemaakt wordt volgens de bijbehorende werkinstructies op werkbonnen

Wat zijn je werkzaamheden?

Als metaalbewerker, -lasser werk je samen met jouw collega’s op de afdeling constructie. Je bewerkt platen uit diverse materiaalsoorten (RVS, aluminium en staal) tot halffabricaten voor o.a. bruggen, filterkasten, trailers, bordessen en machines. Het werk is zeer gevarieerd. De klant levert de tekeningen aan en jij zorgt ervoor dat het gemaakt wordt volgens de bijbehorende werkinstructies op werkbonnen.

We werken samen in een hecht team waar collegialiteit, oplossingsgerichtheid en proactief handelen vanzelfsprekend zijn. Je hebt ervaring als metaalbewerker, -lasser en bent in staat om zelfstandig diverse producten volgens de tekening samen te stellen en te lassen. Ook schoolverlaters zijn bij ons van harte welkom.

We bieden jou de mogelijkheid om met aanvullende opleidingen of cursussen jezelf verder te ontwikkelen om nog beter te worden in het vak.

Wat wordt er van je gevraagd?

Afgeronde opleiding in de richting van metaalbewerking (is een pre)

Je hebt een passie voor metaal

Je kunt technische tekeningen lezen, beoordelen en uitvoeren

Je hebt ervaring met MIG/MAG en/of TIG lassen

Je hebt een Mbo werk- en denkniveau

Je hebt een gemotiveerde, flexibele en collegiale instelling

Je bent zelfstandig 

Je beschikt niet over een 09:00 uur  – 17:00 uur  mentaliteit. 

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris of daarboven (o.b.v. opleiding en ervaring)

Een jaarcontract o.b.v. 40-urige werkweek met uitzicht op vaste aanstelling

Vergoeding van reiskosten en relevante (vervolg)opleidingen

Werkkleding en PBM's worden voor jou geregeld

Goed salaris en stipt op vaste datums word je uitbetaald

Goede werksfeer

Goede arbeidsvoorwaarden doorgroeimogelijkheden in verantwoordelijkheden

Prettige werksfeer in een jong dynamisch team

 

Is dit iets voor jou? twijfel niet en solliciteer! 

Solliciteer op de vacature: Metaalbewerker / lasser(s)

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe