Allround Flensmonteur

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Emtes zoekt allround Flensmonteurs op verschillende plekken in Nederland! Wij bieden vaste en tijdelijke banen aan, ook bij jou in de buurt. Lees hier wat je kan verwachten van de functie Allround Flensmonteur, wat Emtes te bieden heeft en bekijk de openstaande vacatures.

Over de functie

Als allround Flensmonteur heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatief- en kwantitatief goed uitvoeren van het werk dat moet voldoen aan de eisen die zijn gesteld door de opdrachtgever. 

Een onderdeel van je werkzaamheden is bijvoorbeeld het (de)monteren van flensverbindingen. Je verplaatst werkstukken door middel van een heftruck of takel. Ook woon je veiligheidsinstructies bij en volg je deze op. Geen dag is hetzelfde!

Kijk voor meer informatie over de functie Allround Flensmonteur bij de vacatures hieronder.

Over Emtes

Emtes Uitzendbureau bemiddelt tussen opdrachtgevers en (toekomstige) werknemers op het gebied van uitzending, detachering, payrolling en werving & selectie.

Bij Emtes staat werkplezier voorop. Door een hecht en dynamisch team weten wij de beste mensen en opdrachtgevers aan ons en aan elkaar te binden. Emtes biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, interessant opdrachtgevers én persoonlijke aandacht. Er is altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen en wij groeien graag met je mee!


Er is 1 vacature gevonden

(Allround) Flensmonteur

10-01-2023 | Bouw, Infra, Installatie, Industrie | Landelijk | 40 uur | MAVO/HAVO/VWO, MBO middenkader, MBO4, MBO3, MBO2, MBO1, VMBO

Ben jij op zoek naar je volgende uitdaging? Wij zoeken naar de juiste allround flensmonteur die het werk goed kan afleveren. Interesse in deze functie… Lees verder