Voorman

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Emtes is op zoek naar enthousiaste voormannen/vrouwen voor verschillende opdrachtgevers in Nederland, ook bij jou in de buurt! Met een constante doorstroom aan uitdagende projecten is er bij Emtes altijd een passende vacature voor een voorman zoals jij. Benieuwd hoe, wat en waar? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een echte voorman is ambitieus en staat midden in het team om deze te ondersteunen, maar ook leiding te geven. Jij bent hét aanspreekpunt voor zowel interne- als externe partijen als het gaat om de voortgang van het project. Daarbij werk je ook mee en functioneer je als rechterhand van de uitvoerder.

Als zogenoemde rechterhand bepaal je hoeveel mensen en materialen er op welk moment aanwezig moeten zijn. Waar nodig werk je mee en houd je altijd oog voor de voortgang van het project. Jij zorgt ervoor dat dit vloeiend verloopt.

Over Emtes

Bij Emtes zijn we dagelijks bezig om het voor onze opdrachtgevers én werknemers zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bieden we onze medewerkers een ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden en zorgen we ervoor dat er altijd projecten zijn waar je aan kunt deelnemen.

We geven onze mensen veel ruimte om te groeien en te leren en zorgen ervoor dat ze aan het werk komen en blijven.

Je komt te werken in een enthousiast team met een en dezelfde passie, namelijk techniek! Emtes biedt een informele werksfeer, prettige arbeidsvoorwaarden en een goed loon conform cao.

 


Er is 1 vacature gevonden

Uitvoerder

29-06-2023 | Industrie | Regio Oost | 40 uur | HBO, MAVO/HAVO/VWO, MBO middenkader, MBO4, MBO3, MBO2

Bij Emtes zijn wij altijd op zoek naar gedreven medewerkers die ons team willen komen versterken. Wij zijn op zoek naar een uitvoerder die binnen proj… Lees verder