Opdrachtgever aan het woord | Stork

Wij zijn trots op de samenwerking tussen Emtes en Stork. Vandaar dat wij Henk Ottens, Construction Manager, gevraagd hebben voor de rubriek 'Opdrachtgever aan het woord'.

Het bedrijf
Stork is onderdeel van Fluor en een wereldwijde dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten, inclusief asset management consulting. Wij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in verschillende industrieën zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Welk project verbindt Emtes en Stork?

Er staan in Delfzijl twee fabrieken uit de jaren ’70 van BioMCN. De één is jarenlang in bedrijf, maar de tweede fabriek staat al 12 jaar stil. Wij zijn op dit moment bezig om deze fabriek nieuw leven in te blazen. Na inspectie wordt alles gerepareerd en zo wordt deze fabriek stukje bij beetje klaargemaakt om weer te kunnen draaien. Stork vertegenwoordigt een groot deel van het management en stuurt op die manier, samen met onze concullega’s, het gehele project.

Voor dit grote project werken wij samen met onderaannemers, zoals Engie en Ecos. Ook werken wij samen met diverse leveranciers van medewerkers, waaronder Emtes.

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?

Emtes is één van onze private suppliers, oftewel: voorkeursleveranciers. Er zijn goede afspraken gemaakt over de kwaliteit en de veiligheid van de medewerkers. Dit wordt vooraf getoetst en daardoor is er een hechte vertrouwensband ontstaan. Emtes voorziet ons van kundig personeel, zoals: monteurs, fitters, lassers en eventueel leidinggevenden.

Hoe ervaart u de samenwerking met Emtes en wat zijn de voordelen?

Emtes zorgt voor kwalitatief goed personeel. Daarnaast zijn wij ook erg te spreken over de communicatie. Emtes draagt zorg voor haar medewerkers. Als er iets is wordt er direct adequaat gehandeld. Uiteraard zijn dit ook de afspraken die van te voren zijn gemaakt.

Emtes is kwalitatief, betrouwbaar en draagt zorg voor de medewerkers.

Wat maakt Emtes uniek?

Het verloop van de contactpersonen binnen Emtes is nihiel. Waar je bij andere bureaus om het half jaar een andere medewerker aan de lijn krijgt, blijft het aanspreekpunt bij Emtes gelijk. Daarnaast in de communicatie helder en duidelijk. Dit werkt erg prettig.

Wij hopen dat we deze fijne samenwerking ook in de toekomst kunnen voortzetten. Er staan nog veel leuke projecten op de planning en het zou mooi zijn om deze gezamenlijk aan te gaan!