Over Emtes Interim

Ben jij een gekwalificeerde technische professional en sta je te springen om aan de slag te gaan met uitdagende projecten? Dan gaan wij van Emtes Interim graag met jou in gesprek. Als intermediair richten we ons op het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd personeel voor midden- en hoger kaderfuncties binnen de branches industrie, installatie, infra en bouw.

Vanuit onze kantoren in Enschede en Hoogvliet werken we voor toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland. We bieden technische banen op tijdelijke en vaste basis voor onder andere engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, tekenaars, modelleurs, constructiemanagers, calculators, planners, constructeurs, veiligheidskundigen, inspecteurs en adviseurs.

 

Gewoon doén!

De kracht van Emtes Interim is simpel: gewoon doén!  We zijn een no-nonsense bedrijf waar werkplezier, passie voor techniek, ontwikkeling en kwaliteit voorop staan. We investeren graag in een duurzame samenwerking met onze werknemers en opdrachtgevers en zorgen ervoor dat je telkens gekoppeld wordt aan interessante projecten of interim opdrachten.

 

Ben jij die technische professional waar wij naar op zoek zijn?

 

Groei met ons mee

Binnen Emtes Interim hebben wij net als jij een passie voor techniek. We vinden het belangrijk dat jij als  professional je talent kan inzetten op de juiste plek. Bij een bedrijf waar je als persoon past. En met voldoende kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Emtes Interim biedt je uitdaging, mogelijkheden voor opleidingen en cursussen en persoonlijke begeleiding. Door ons brede netwerk van gerenommeerde bedrijven signaleren we snel kansen. Zo geven we gezamenlijk invulling aan jouw loopbaan binnen de techniek. Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Voeg een (extra) certificaat/diploma toe