Uitzenden en Detacheren

Bij Emtes Interim focussen we ons op het uitzenden en detacheren van technisch kaderpersoneel binnen de branches industrie, infra, bouw en installatie. Door onze langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers biedt Emtes Interim startende en ervaren specialisten op mbo- en hbo niveau continu mogelijkheden voor uitdagende projecten en interim opdrachten. We kennen de bedrijven en hun cultuur. Dit vergroot de kans op een goede match.

Flexibele personeelsoplossingen zijn niet meer weg te denken binnen de techniek. Veel bedrijven hebben te maken met wisselende projectenportefeuilles. Ook de voorbereiding en uitvoering van complexe projecten, zoals een turnaround, vraagt om specialistische kennis. Vaak wordt dan ook per project een team gevormd met de beste technici. Emtes Interim is een ervaren partner voor uitzending en detachering van gekwalificeerde en gemotiveerde kaderprofessionals op mbo- en hbo niveau.

 

Wij bieden uitdaging, groeimogelijkheden en afwisseling

 

Uitzending

Werk jij op basis van uitzending, dan word je door Emtes Interim ingezet als technisch specialist voor kortlopende projecten. Meestal met een looptijd van een aantal maanden tot een jaar. Vakmanschap, gedrevenheid en het leveren van kwaliteit zijn jouw nummer 1 prioriteit. Je bent een echte teamplayer en levert een actieve bijdrage aan succesvolle projecten. Werken op uitzendbasis biedt je de mogelijkheid om verschillende bedrijven van binnen en buiten te leren kennen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. 

 

Je wordt van A tot Z begeleid door onze consultant

 

Detachering

Werken op basis van detachering biedt afwisseling en uitdaging binnen je technische loopbaan met de zekerheid van een contract. Je werkt via Emtes Interim aan diverse projecten of je wordt ingezet voor een interim opdracht. Je bent ons visitekaartje en bedrijven profiteren van jouw specialistische kennis.

Je hebt een dienstverband bij Emtes Interim, maar valt onder de operationele leiding van het bedrijf waar je gedetacheerd wordt. Bij detachering werk je op basis van een contract dat gekoppeld is aan de duur van een project. Meestal gaat het om een looptijd variërend van een half jaar tot een paar jaar. Bij detachering gaan drie partijen een overeenkomst aan: de medewerker, de opdrachtgever en de opdrachtnemer.

 

Duidelijke afspraken en vervolg

In samenwerking met onze opdrachtgever wordt de scope van het project of opdracht vastgesteld. Alle afspraken, waaronder de looptijd, tarieven en arbeidsvoorwaarden, worden vastgelegd in een overeenkomst. We plannen regelmatig evaluatiemomenten in op locatie om de voortgang met elkaar en met de opdrachtgever te bespreken.